"Журналістів запрошують пройти акредитацію в нову Раду"

31 жовтня 2012

АКРЕДИТАЦІЯ. Прес-служба Апарату Верховної Ради з 1 листопада проводить акредитацію працівників ЗМІ на строк повноважень парламенту сьомого скликання.

Про це повідомила прес-служба ВР.

«З 1 листопада 2012 року прес-служба Апарату Верховної Ради України проводитиме акредитацію журналістів, працівників засобів масової інформації при Верховній Раді України на строк повноважень Верховної Ради України сьомого скликання. Згідно з Положенням про порядок акредитації журналістів, працівників засобів масової інформації при Верховній Раді України, прес-службою видаватимуться індивідуальні акредитаційні картки», - йдеться у повідомленні.

Акредитаційні картки видаються журналістам і технічним працівникам особисто із зазначенням про це в журналі реєстрації акредитаційних документів прес-служби. Водночас отримати картки може уповноважена ЗМІ особа на підставі довіреності, оформленої на бланку редакції за підписом керівника ЗМІ (або іншої уповноваженої особи) і завіреної печаткою.

Картки видаватимуться з 30 листопада по 14 грудня 2012 року за адресою: вул. Садова, 3-А, кімната №1010.

У прес-службі нагадали, що ложа преси розрахована на 74 стаціонарних місця і закликала ЗМІ максимально зважено підійти до визначення кількості журналістів, які висвітлюватимуть діяльність парламенту.

УКРІНФОРМ 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua