"Зірвано черговий джекпот лотереї «Спортпрогноз»"

18 квiтня 2016

У 2016 році виграно вже дев’ятий джекпот лотереї «Спортпрогноз». Про це повідомив оператор лотерей «М.С.Л.», передає УНН.

«Так, за результатами тиражу №515, стало відомо про зрив 160 000 гривень, які розділять між собою одразу три знавці футболу. Зазвичай, коли виграють великі гроші, кажуть, що це відбулося завдяки удачі. Але не в цій лотереї. Тут переможцями стають не улюбленці фортуни, а справжні фахівці та аналітики, які заробляють значні суми завдяки власним знанням футболу», — зазначили в «М.С.Л.»

Оператор державних лотерей також повідомив, що мінімальна ставка переможця становила всього 3 грн.

«Саме пристрасне захоплення грою мільйонів та навички прогнозування допомогли спортивним експертам зірвати куш та розділити між собою 160 000 гривень: кожен з них покладе собі до кишені понад 53 тисячі гривень! Слід зазначити, що мінімальна ставка становила лише 3 гривні. Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає переможців і очікує їх у представництвах для оформлення виграшів», — йдеться на сайті компанії.

Як раніше повідомляв УНН, з початку року українці виграли майже 16 млн грн в лотереї, яку проводить оператор державних лотерей «М.С.Л.». При цьому до зазначеної суми входять лише джекпоти та основні призи, не враховуючи виграші до 100 тисяч гривень.

Так, найбільше джекпотів було виграно у лотереї «Спортпрогноз» на загальну суму 1,39 млн грн. Чотири багатомільйонні призи було розіграно у лотереї «Лото-Забава» на загальну суму 6 млн грн. Серед них — один джекпот у сумі 3 мільйони гривень та 3 призи у сумі 1 мільйон гривень. Крім того, у березні поточного року «Лото-Забава» розіграла додатково 1,5 млн грн. У лотереї «МЕГАЛОТ» з початку року було зірвано МЕГАПРИЗ на суму 5 млн 825 тисяч грн. Також у 2016 році був виграно два головних призи лотереї «ТОП» на загальну суму 1 млн грн. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua