"Знай наших!"

15 лютого 2013

СПІВПРАЦЯ. Новий міст через Амудар’ю, збудований українською компанією, — яскравий приклад дружби і плідної співпраці України й Туркменістану. Про це заявив Президент Віктор Янукович на відкритті нового автомобільного мосту, підрядником будівництва якого є компанія «Альтком».

«Велике символічне значення нового мосту, який з’єднав не тільки два береги Амудар’ї, а й душі та серця українських і туркменських партнерів. Це яскравий приклад дружби, плідної співпраці двох країн», — сказав Віктор Янукович. Президент подякував будівельникам, які вчасно і з честю виконали поставлені завдання. «Майстерність і професіоналізм українських фахівців були високо оцінені Президентом Туркменістану», — сказав глава держави.

У свою чергу Президент Туркменістану Гурбангули Бердимухамедов зазначив, що дві країни мають багатий досвід співпраці, прикладом якого є десятки втілених у життя спільних проектів у різних сферах.

Того самого дня у місті Гарлик глави держав взяли участь у відкритті нового цементного заводу, повідомляє прес-служба Президента.

 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua