"Лікарі назвали чотири прихованих симптоми психічних хвороб"

11 березня 2019

Переважну більшість захворювань можна вилікувати, якщо діагностувати їх своєчасно, тобто на ранній стадії. Італійські медики сформулювали чотири ознаки погіршення самопочуття.

По-перше, зміна почерку свідчить про наближення хвороби Паркінсона. Ще одним індикатором цієї хвороби є поява безлічі яскравих снів, де сплячий поводиться вкрай агресивно. Погіршення нюху також вказують на швидке ушкодження або відмирання нервових клітин, що в подальшому призведе до тремору і порушення рухливості.

По-друге, поганий сон і безсоння підвищують шанси перманентного перебування в стані стресу, що нітрохи не сприяє самовідновленню.

Крім того, періодичні спалахи агресії є попереджувальними індикаторами депресії, яка виражається не тільки в апатії, але часто і в нападах безконтрольного гніву і роздратуванні.

Нарешті, надзвичайно часті відвідини убиральні. При діабеті другого типу ниркам доводиться працювати більш інтенсивно для зниження показників цукру. Його надлишок пошкоджує кровоносні судини і нерви. При фіксуванні цих симптомів, рекомендується звернутися до лікаря.

Орест ГОРЯНСЬКИЙ
для «Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua