"Лікарі назвали найкращі продукти від нежитю"

8 сiчня 2019

Взимку люди часто потерпають від застуди. У зв'язку з холодною порою року медики надали рекомендації, як захиститися від хвороб.

Лікарі назвали найкращі продукти від закладеності носа, включивши в перелік ананаси, які активно захищають слизову оболонку. Кавун позбавить від неприємних відчуттів у носі. Імбир підвищить опірність організму до застуди, зменшить запальні процеси. Хрін позбавить людину від шкідливих бактерій. Курячий бульйон зміцнить здоров'я, додасть сил, врятує від кашлю і виділень з носа. Яблучний оцет допоможе при застуді. Його рекомендують нагрівати і вдихати носом.

Спеції нададуть користь завдяки антисептичним властивостям. Цитрусові зроблять людину сильнішою, і вона легше впорається із закладенням носа. Лимони, мандарини, апельсини містять багато аскорбінової кислоти, тому вони і сприяють відновленню під час застуди. Ефективним засобом від нежитю є стакан гарячої води. Цибуля завдасть нищівного удару шкідливим мікроорганізмам. Її можна їсти або дихати випарами рослини носом. Обидва способи застосування досить корисні.

Орест ГОРЯНСЬКИЙ
для «Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua