РЕЙСИ. Зі Львова літати в Польщу стане дешевше. EuroLOT (Polska Regionalna Linia Lotnicza Eurolot) відкриє нові маршрути зі Львова до Кракова і Вроцлава. Відтак, перші рейси відбудуться вже 16 травня, передає Львівський портал.

Рейси, що сполучатимуть з Краковом, будуть чотири рази на тиждень: по понеділках, середах, п`ятницях і неділях. Літаки у Вроцлав літатимуть по середах і неділях.

«Вже 16 травня о 12.30 год до Львова прибуде літак з Кракова, а о 13.00 год. вилетить літак зі Львова до Вроцлава», - повідомила Галина Винарчик, співробітник відділу маркетингу Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.

Подорож зі Львова до Вроцлава займе трохи менше двох годин.

«Нові рейси зі Львова до Кракова і Вроцлава будуть з’єднувати найкрасивіші міста у тій частині Європи. Ми радіємо, що можемо запропонувати польським та українським туристам подорожування у комфортних умовах», – розповів Маріуш Домбровський, Президент EuroLOT SA.

Польські лінії заохочують мандрівників привабливими цінами на квитки – найдешевший коштує 48 євро. Діти у віці до двох років літатимуть безкоштовно, а молоді люди до 18 років отримають знижки 50%.

Перевізник не бере додаткову плату за багаж, тому кожен пасажир може привести валізу вагою до 20 кг і 6-кілограмовий багаж ручної поклажі.

«Наші ціни не приховують додаткових витрат. Пропозиція Eurolot відрізняються від пропонованих дешевих ліній тим, що ми пропонуємо поєднання атракційних цін і подорожування в хорошому стилі», – додає Маріуш Домбровський.