НОКАУТ СТАРОСТІ. Створений дослідниками американського аерокосмічного агентства напій, що захищає астронавтів від шкідливого сонячного випромінювання, здатний перемагати ознаки старіння.

Фруктовий сік під кодовою назвою AS-10, спочатку призначався для захисту шкіри астронавтів США від сонячної радіації та негативних наслідків, які вона викликає, аж до онкологічних захворювань. Однак, як показали досліди, цей напій успішно скорочує зморшки і призводить до зникнення веснянок.

На початку експерименту вчені сфотографували обличчя 180 людей, які потім приймали AS-10 протягом чотирьох місяців. До кінця цього терміну зморшки у них зменшилися на 17%, а третина веснянок безслідно зникла.

РЕЦЕПТ

До складу диво-еліксиру входять такі компоненти: купуаку, асаї, ацерола, опунція і юмберрі. Перший є плодами бразильського дерева роду какао, друге - плодами капустяної пальми, третє - барбадоською вишнею, четверте - ягодами кактуса і п'яте - плодами китайського суничного дерева.

Всі разом вони забезпечують організм необхідними для боротьби з наслідками опромінення вітамінами та біологічно активними речовинами. Також в сік входять виноград, зелений чай, гранат і деякі овочі, повідомляє Daily Mail.

«Шкіра є першою тканиною тіла, що зазнає впливу ультрафіолетових променів, і ми знаємо, що вона дуже чутлива до окисного стресу, - заявив керівник експерименту, дієтолог Арон Барсон. - Наше дослідження показує, що вона значно виграє від зниження цього стресу. Шкіра може зцілити себе, «випивши» AS-10».

ICTV