ФУТБОЛ. Фахівці та футболісти, які свого часу пограли в Англії, поділилися прогнозами на матч між збірними України і Англії, що відбудеться сьогодні ввечері на «Уемблі», передає ТСН.

Свєтослав Тодоров, нападник «Говерли» – 1:1

«Збірну України чекає важке випробування, оскільки британці відчули запах крові після виїзду в Молдову. Однак «синьо-жовті» на Євро-2012 довели, що здатні на рівних боротися з тією ж Англією. Остров'яни нестабільні, Рой Ходжсон тільки починає будувати команду. Будь на його місці Харрі Реднапп, з яким я шість років пропрацював у Прем'єр-лізі, може, я і поставив би на господарів, а так, думаю, що поєдинок завершиться з нічийним результатом».

Олександр Євтушок, колишній півзахисник «Ковентрі Сіті» – 0:0

«Мені, як вболівальнику, в першу чергу хотілося б побачити сьогодні красивий футбол. Вважаю, що він дасть не менше упевненості в своїх силах, ніж вдалий результат.

Так, англійці сильні, але їм можна протистояти. Поєдинок між командами на Євро-2012 це підтвердив. Так що, думаю, українці перед суперником не тремтітимуть і виїдуть з Альбіону непереможеними».

Олег Лужний, колишній півзахисник київського «Динамо» і лондонського «Арсеналу» – 1:1

«У збірної України є шанси здобути очки на «Уемблі». Англія залишилася без Коула, Руні і Террі, а це ж ключові виконавці команди. Але в той же час дружина Роя Ходжсона – далеко не Молдова, і вона в будь-якому випадку залишається грандом.

Не думаю, що збірна України стала слабшою у порівнянні зі своїм річним зразком, який ми бачили на Євро-2012. Так, пішли Шевченко та Воронін, але команду поповнили Безус та інші талановиті хлопці...

Що ж стосується матчу зі збірною Англії, то, думаю, він завершиться з нічийним рахунком».