ТЕХНОЛОГІЇ. Відкриття компанією Apple української версії онлайн-крамниці мультимедіа контенту iTunes Store став справжнім сюрпризом для користувачів в Україні. Раніше «яблучники» анонсували лише запуск російської версії, передає ТСН.

Щоправда насолодитися в повній мірі появою послуги від Apple українські користувачі поки не можуть. Розділ «Музика» в українській версії iTunes Store майже порожній. Можна знайти пісні лише деяких українських виконавців, та й то не найновіші їхні хіти. А розділ «Фільми» поки зовсім порожній. Поряд з цим російський iTunes Store працює на повну.

Ціни в українській крамниці від Apple теж не радують, оскільки вони не відрізняються від цін в американській версії. В той час як в російському iTunes Store все ж таки вартість контенту дещо менша. Приміром, альбом української співачки «Йолки» в російській версії коштує 26 гривень, а в українській – 80.

Окрім української та російської крамниці Apple запустили iTunes Store ще в 56 країнах, серед яких Туреччина, Індія та Південно-Африканська Республіка.