ІНФРАСТРУКТУРА. Робочу нараду з питань функціонування стадіону «Арена Львів» провів віце-прем’єр-міністр Костянтин Грищенко в рамках робочої поїздки до області.

У нараді взяли участь голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк, Львівський міський голова Андрій Садовий, Генеральний директор ФК «Карпати» Ігор Дедишин, в. о. керівника ДП «Арена Львів» Олексій Жуковін і Генеральний директор компанії «Альтком» Сергій Павлічев.

«Сьогодні я вперше як віце-прем’єр-міністр відвідав Львівську область і почав свій візит саме з відвідання «Арени Львів». Використання стадіону, побудованого за державний кошт для проведення фінальної частини Євро-2012, дуже важливе питання. Існує конкретна проблема, яку ми сьогодні дуже грунтовно обговорювали: переведення ФК «Карпати» на «Арену Львів», — підкреслив Костянтин Грищенко.

Віце-прем’єр-міністр після проведення наради повідомив про досягнення рішення з необхідності вироблення «дорожньої карти» подальшого функціонування стадіону, повідомляє прес-служба урядовця. 

«Під егідою голови Львівської обласної державної адміністрації та за участі представників ФК «Карпати», міської адміністрації створюється робоча група, яка має протягом тижня розробити «дорожню карту», — наголосив Костянтин Грищенко.

Віце-прем’єр-міністр переконаний, що стадіон «Арена Львів» має розвиватися і використовуватися не лише для проведення спортивних змагань, а й для мистецьких і культурних заходів. «Це питання перебуває в центрі уваги керівництва області. Як віце-прем’єр-міністр я буду особисто тримати на контролі питання досягнення компромісного рішення і розвитку стадіону «Арена Львів», — заявив Костянтин Грищенко.

Відділ новин
«Урядового кур’єра»