МАС-МЕДІА. Підтримання преси, створення всіх умов для належної праці журналістів є обов’язком влади. На цьому наголосив Президент Віктор Янукович у привітанні журналістам з нагоди професійного свята.

«Ми всі добре розуміємо, що головним завданням засобів масової інформації є чесне, правдиве, неупереджене висвітлення подій, що відбуваються у суспільстві, а обов’язком влади — підтримання преси, створення всіх умов для належної праці журналістів. Це непростий процес, який потребує дієвих механізмів реалізації права кожного на доступ до публічної інформації», — цитує Укрінформ текст привітання.

За словами глави держави, час переконливо довів, що неможливо дати гідну відповідь на виклики сьогодення без активної і відповідальної участі журналістів у формуванні громадської думки, їхньої принципової громадянської позиції, без постійної розбудови відносин преси і влади.

Президент подякував усім працівникам засобів масової інформації за принциповість, активність, відданість своїй професії, а також побажав їм щастя, здоров’я та наснаги.