ФУТБОЛ. На лондонській Олімпіаді стартував чоловічий футбольний турнір. Олімпійська команда господарів не змогла потішити перемогою мільйони своїх вболівальників. Велика Британія зіграла унічию 1:1 з Сенегалом. Мяч в активі валлійця Крейґа Белламі з «Ліверпуля». В іншому матчі групи А. Уругвай виборов вольову перемогу 2:1 над ОАЕ.

Голом за Швейцарію відзначився гравець київського «Динамо» Адмір Мехмеді. Однак це не допомогло його команді перемогти Габон. Нічию африканцям приніс екс-нападник «Мілана» Обамеянг – 1:1. У двобої Мексики та Південної Кореї глядачі голів не побачили – 0:0. У квартеті В у всіх команд по одному очку.

Один з фаворитів Олімпіади Бразилія не без проблем перемогла Єгипет, пропустивши двічі – 3:2. По голу забили дві головні зірки бразильської команди — Неймар та Даміао. Водночас Білорусь мінімально здолала Нову Зеландію 1:0 завдяки м’ячу півзахисника «БАТЕ» Дмитра Баги. Білоруси з бразильцямии захопили лідерство.

На футбольній Олімпіаді вже є перша сенсація. Японія здолала Іспанію 1:0 завдяки м’ячу гравця «Боруссії» (М) Юкі Оцу. Інший поєдинок групи D завершився бойовою нічиєю: Гондурас та Марокко обмінялись двома голами – 2:2. Дублем відзначився гондурасець Бенґстон. Після першого туру квартет очолили японці. Іспанці пасуть задніх. 

Copyright © 2012 euronews