Четвертий раунд групового турніру Ліги чемпіонів завершиться матчами середи.

У групі G київське «Динамо» завітає на «Стемфорд Бридж», де зустрінеться із «Челсі», що знаходиться на межі колапсу. Лондонці видали свій найгірший старт сезону у Прем’єр-лізі в історії, зазнавши 6 поразок за двох нічиїх в 11 матчах АПЛ. Ба більше, схоже, що стосунки між все ще наставником «синіх» Жозе Морінью та деякими гравцями команди опустилися нижче критичного рівня. «Я ліпше програю, аніж здобуду перемогу для Морінью» начебто заявив один із футболістів «Челсі», запевняє ведучий BBC Радіо 5 Гаррі Річардсон.

Поки ж Морінью сумним голосом відбивався від журналістів на передматчевій прес-конференції, називаючи вищезгадані заяви «брехливими», зявилися чутки, що доля португальця вже вирішена – його буде звільнено в кінці тижня, незалежно від результатів гри з «Динамо».

Що стосується безпосередньо чемпіонів України, то до столиці Великої Британії вони полетіли без Даніло Сілви, Беланди та Теодорчика.

В іншому матчі групи «Маккабі» битиметься за свої перші очки турнірі із поточним лідером «Порту».

У квартеті під літерою Е «Барселона» прийме БАТЕ, а «Рома» та «Баєр» у Римі проведуть зустріч «без краваток»: на порядку денному – хто посяде друге місце групи.

У групі F «Арсенал», не зважаючи на значні кадрові втрати, спробує взяти бодай одне очко у гостьовій грі з «Баварією». «Олімпіакос» же прийме загребське «Динамо».

У квартеті під літерою H «Зеніт», єдиний клуб, що має стовідсотковий показник після перших трьох турів, завітає до «Ліона». На «Валенсію» чекає поєдинок із «Гентом».

EURONEWS