БЕЗКОШТОВНИЙ ФУТБОЛ. Кожен із 120 депутатів Київради отримав квиток на матч групового етапу Євро-2012 між збірними України та Швеції, а також на фінал чемпіонату Європи. Усі квитки першої категорії: на чвертьфінал такий квиток офіційно коштує 1200 грн., А на фінал - 3300 грн. Цю інформацію, поширену раніше в ЗМІ, підтвердив заступник голови Київської міської державної адміністрації Анатолій Голубченко на прес-конференції в Києві.

«У нас є квитки для приймаючого міста. Працювала комісія, і всі, хто подавав заявки, вони були розглянуті, і на ту кількість квитків, яку ми отримали, були задоволені по можливості заявки. Київські депутати дійсно отримали 120 квитків на матч рішенням комісії» , - сказав Голубченко, слова якого наводить кореспондент ЛІГАБізнесІнформ.

На уточнююче питання, чи означає це, що всі депутати Київради написали такі заявки, він підкреслив: "Всі депутати написали заявки, так. Приймаюче місто отримало ці квитки від УЄФА, це виділено на місто, квитки отримали і інваліди, і спортсмени».

Зазначимо, що сумарна вартість отриманих депутатами квитків становить 540 000 гривень.