ПОДАТКИ. Понад 1200 юних вінничан із 250 загальноосвітніх закладів області, які взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «Податки очима дітей — 2012», переконані, що сплачувати податки престижно. Це вони відобразили у своїх творах — художніх та декоративно-прикладного мистецтва.

Цього року конкурс проводився вдесяте, себто він був ювілейний, і люди дуже важливої в житті держави професії організували для його учасників цікавий концерт. На одній з найкращих в області сцені «Плеяда» їм демонстрували своє вміння співаки, танцюристи, фокусники. Виступи артистів чергувалися з нагородженням переможців. Відзнаки за участь у творчому змаганні на краще висвітлення податкової тематики школярам, які посіли І—ІІІ місця в обласному етапі конкурсу, вручили голова ДПС в області Ірина Зленко, заступник голови Ілонна Заскіна, голова ТВ АППУ в області  Юрій Захарчук та директор вінницької філії «Вісника податкової служби» Тетяна Козловська.

Голова ДПС у Вінницькій області Ірина Зленко вручає відзнаки переможцям. Фото надане ДПС у Вінницькій області

Звертаючись до учасників конкурсу, головний податківець області зауважила: «Своїми творчими працями кожен з вас зробив крок у доросле життя, до основ знань економіки та податкової системи. Мені дуже приємно, що у нашої служби є такі чудові помічники. Бажаю вам міцного здоров’я, успіхів у навчанні і щоб наша держава швидше стала такою, якою ви її відобразили у своїх композиціях, — могутньою,  квітучою та заможною».