ЛЬВІВСЬКИЙ ВІКЕНД

Сімферопольці Анна й Олександр виграли
у конкурсі святкову подорож до древнього міста

Задля перемоги у всеукраїнському конкурсі «Вікенд для закоханих у Львові» 29-річна Аня Плетньова та 33-річний Олександр Сєдєльников розказали про свою історію кохання. Торік їхня історія не стала переможцем — тоді забракло   кількох балів до омріяного запрошення на поїздку до Львова, але вони не розчарувались і вирішили цього року  спробувати знову. І таки зуміли переконати журі, що історія кохання, звичайна на перший погляд, бо знайомі з дитинства й мешкали в одному будинку, може бути незвичайною. Зуміли знайти такі слова для своєї розповіді, що зачепили найпотаємніші струни душі вимогливих членів журі. Ще б пак: історію своїх почуттів оповіли поетичними рядками, прозою,  доповнили романтичними фото та віршованими рядками, які присвячували одне одному.

— Щирість їхньої розповіді, — розказала  начальник  відділу промоцій Львівської міської ради Галина Малець, — і стала для сімферопольців — однієї із 17 пар-претендентів, що надіслали свої історії на конкурс, запрошенням провести День святого Валентина у нашому місті. Листи на конкурс надійшли не тільки з України, а й Росії та США.

Пара отримала в подарунок і романтичну програму перебування. Молодят гостинно запросив на дві доби  готель «Вінтаж Бутік», а ресторан «Валентино» — на романтичну вечерю. Вони отримали квитки на концерт у Львівську обласну філармонію,  запрошення на каву  в кафе «Одиничка» і на шопінг зі знижкою у  торговому центрі «Магнус». Гості із Сімферополя побували на оглядовій екскурсії містом,  відвідали «Свято шоколаду». Проїхалися на «чудо - поїзді». А ще Аня і Сашко  викроїли час для прогулянки у Шевченківському гаю.

А ввечері на молодят чекав ще один сюрприз — їх запросили на бал святого Валентина у розкішну залу Будинку вчених. Знайшлося і чудове вбрання. Дівчата з перукарні зробили гості і зачіску гарну,  і сукню підібрати допомогли.