ФАНКЛУБ.Євросоюз і УЄФА оголосили про початок інформаційної кампанії для футбольних фанатів, що збираються поїхати на ЄВРО-2012 в Україні та Польщі. Кампанію розпочали Комісар ЄС з охорони здоров’я й споживчої політики Джон Даллі та голова УЄФА Мішель Платіні. Вебсайт під таким доменним іменем ec.europa.eu

 На цьому вебсайті містяться поради, як краще підготуватися до поїздки на футбольний чемпіонат в Україні та Польщі, як вирішувати ті чи інші проблеми, що можуть виникнути під час перебування в цих країнах. Інформацію подано всіма 23 мовами ЄС.

Працюватимуть також сервісні центри та інфолінія для тих туристів, які зіткнуться із проблемами під час поїздки до Польщі. За словами Платіні, «ця ініціатива допоможе фанатам з усіх країн насолодитися перебуванням у Польщі та Україні».

Кампанія проводиться за підтримки мережі 29 Європейських центрів споживачів, які працюють у кожній країні ЄС, а також Норвегії та Ісландії. Мережа допомагатиме фанатам як до їхньої поїздки на ЄВРО, так і після. В Україні Європейського центру споживачів немає, тож футбольним фанатам із країн ЄС радять звертатися до відповідних консульств. 

Copyright © 2012 euronews