ФУТБОЛ. Відомі футбольні діячі України спрогнозували результат матчу 1-го туру Ліги Європи між дніпропетровським «Дніпром» і голландським ПСВ, передає ТСН.

Андрій Воробей, нападник «Металіста» – 1:1.

«Дніпро» давно не виступав в єврокубках, так що досвіду у його футболістів не так багато, а ПСВ – суперник хорошого європейського рівня.

Думаю, голландці обов'язково заб'ють. Але і підопічні Хуанде Рамоса, виступаючи вдома, зіграють у властивий їм атакуючий футбол і також відзначаться. Так що мій прогноз – нічия. Цей результат є оптимальним варіантом для обох команд».

Валерій Городов, колишній воротар «Дніпра» – 1:1.

«Гра буде рівна, обидві команди зараз показують хороший футбол, тому прогнозую нічию. «Дніпро» на очах у своїх уболівальників, звичайно, буде атакувати, але от чи дозволять йому це зробити голландські суперники – побачимо.

ПСВ – кваліфікована команда, успішно виступає в чемпіонаті своєї країни, у неї хороший тренер, Дік Адвокаат. Так що обидві команди однаково гідно будуть діяти і в обороні, і в атаці».

Олександр Грицай, колишній півзахисник «Дніпра» – 1:0.

«Я вболіваю за «Дніпро» і думаю, що він переможе, бажаю йому успіху. Сподіваюся, "сині" будуть багато і результативно атакувати. ПСВ – відома хороша команда, так що гра повинна бути цікавою».

Олександр Чижевський, колишній захисник збірної України – 1:1.

«Сині» будуть виглядати більш впевнено, але ПСВ теж добре діє в атаці, як в принципі і всі голландські футболісти.

Оборона, я вважаю, теж продемонструвала високий рівень. Так що нам належить побачити цікавий поєдинок».