УБОЛІВАЙМО! На території літнього майданчика торговельно-розважального комплексу «Універмаг Київ» у Сумах відкрито офіційну фан-зону для уболівальників Олімпіади – 2012, що незабаром розпочинається в Лондоні. Таким чином спортивні фани  міста і області одержали чудову можливість не тільки спостерігати за перебігом спортивних баталій в Англії, а й напряму підтримати своїх спортсменів – земляків і Національну збірну України в цілому.

За словами голови Сумського обласного відділення НОКу, уславленої в минулому біатлоністки Олени Петрової, від Сумщини честь захищати кольори збірної України будуть четверо атлетів. Це чемпіони світу з боксу і вільної боротьби відповідно Тарас Шелестюк і Катерина Бурмістрова, а також легкоатлети Вікторія П’ятаченко та Віталій Бутрим. Саме за них у першу чергу «триматимуть кулаки» сумські уболівальники, хоча, звичайно,  Слобожанщина вболіватиме за кожного українського спортсмена.

У фан-зоні створені всі умови і зручності. Тут можна буде на великому екрані спостерігати за змаганнями, брати участь у конкурсах, вікторинах, міні-змаганнях. Заплановано також низку урочистих заходів, зокрема, передачу Олімпійського вогню до сусідніх Полтавської та Чернігівської областей, урочисте підняття Олімпійського прапора тощо.

Як сказали Тарас Шелестюк та Вікторія П’ятаченко, які взяли участь у відкритті фан-зони, така підтримка земляків їм буде особливо потрібною у далекій Англії. Всі спортсмени сповнені бажання повернутися з Олімпіади з медалями, подарувавши уболівальникам справжнє свято спорту.