ТРЕНУВАЛЬНИЙ ЗБІР.До Польщі станом на сьогоднішній ранок прибули вже вісім національних збірних-учасниць Євро-2012. Так, у неділю, 3 червня, прибули греки, росіяни та чехи, які разом із поляками гратимуть у день відкриття Євро-2012 - 8 червня. У понеділок, 4 червня, прибули збірні Данії, Німеччини, Голландії, Португалії, а цієї ночі - збірна Ірландії, повідомляє УНН.

«З перших хвилин нашого перебування в Польщі ми відчуваємо місцеву гостинність. Напередодні багато людей привітно зустрічало нас біля готелю», - повідомив місцевим ЗМІ президент Федерації футболу Росії Сергій Фурсенко.

Прибуття іноземних футбольних делегацій в аеропорти польських міст, а згодом їх переїзд до тренувальних баз проходило без ексцесів. Представники команд підкреслювали позитивне ставлення до них поляків, значне зацікавлення уболівальників.

У понеділок відбулися перші офіційні тренування збірних Росії, Греції, Чехії та Німеччини. На тренуванні данців були присутні майже дві тисячі уболівальників, за німецькою збірною спостерігали до 10 тисяч осіб. Порадували глядачів на першому офіційному тренуванні футболісти бундестім: вони закинули глядачам на трибуни на пам'ять 100 м'ячів.

Сьогодні очікується прибуття до Польщі збірних Хорватії, Італії та Іспанії. Останніми з учасників Євро-2012 до Польщі прибудуть англійці: їх приліт до Кракова очікується у середу, 6 червня.