ОСВІТА. Учні п’яти сіл одного з районів Миколаївської області діставатимуться до школи новеньким автобусом.  Антонівській школі-інтернату Новоодеського району від обласної влади передано шкільний автобус. Ключі від машини вручив особисто голова облдержадміністрації Микола Круглов. Коли в минулому році колектив закладу запросив керівника області на Свято останнього дзвоника, співробітники школи поскаржилися на відсутність автобуса. Тоді М.Круглов пообіцяв проблему розв’язати, і вже під час новорічних та різдвяних свят Антонівська школа-інтернат отримала очікуваний подарунок. Тепер у дітей з п’яти найближчих сіл —  Веселе, Карлівка, Водяно-Лорине, Леніно, Антонівка — є можливість з комфортом доїжджати до школи.

Сьогодні в інтернаті навчаються 156 учнів, з них 25 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, 106 — із багатодітних, малозабезпечених сімей, сімей, які опинилися у скрутному становищі, 50 дітей — місцеві, які відвідують заклад як звичайну сільську школу.

Минуло три роки, як школу-інтернат переведено на обласне підпорядкування. Завдяки цьому значно покращилося фінансове забезпечення закладу. Видатки на його утримання за один навчальний рік зросли на 600 тисяч гривень. За останні роки в школі проведено капітальний ремонт їдальні, харчоблоку, медичного блоку, ігрового корпусу, побудовано літній відкритий басейн, збудовано власну свердловину, проведено водогін, замінено віконні блоки у всіх приміщеннях школи. Саме Антонівська загальноосвітня школа-інтернат стане в майбутньому опорною школою міжрайонного освітнього округу.