ГЕРОЇЧНИЙ ВЧИНОК. Двоє українців в Італії відбили напад озброєних грабіжників, яких довго не могла зловити місцева поліція.

Як розповів голова Християнського товариства українців в Італії Олесь Городецький, НП сталася на АЗС в місті Латіна, недалеко від Риму.

«Двоє 31-річних італійців спробували пограбувати касу заправки, в якій знаходилося близько двох тис. євро. Заправщик-українець і приятель, який гостював у нього, відбили напад, запустивши в нападників вогнегасником і кріслом», - сказав Городецький.

За його словами, один з гангстерів відкрив стрілянину з пістолета, поранивши заправника в живіт, а його друга - в ногу. «Після цього зловмисники зникли, але протягом двох годин їх затримала поліція», - уточнив Городецький і додав, що цих грабіжників поліція розшукувала давно за подібні грабежі.

«Тепер італійці вважають наших співвітчизників героями, жваво обговорюють цю подію і кажуть, що будуть їздити заправлятися тільки на цю заправку. Життя хлопців вже поза небезпекою», - каже Городецький.

Ера fm