ЄВРО-2012. В день першого матчу у Києві фан-зона зібрала 100 тисяч вболівальників – ця цифра навіть перевершила прогнози УЄФА. Такий ажіотаж був викликаний трансляцією гри між збірними України та Швеції, яка проходила на НСК «Олімпійський», повідомляє прес-служба Київської міськдержадміністрації.

Дві жовто-блакитні футбольні команди змагалися за перемогу на стадіоні, тоді як фанати обох команд прийшли підтримати «своїх» у київську фан-зону.

Після фінального свистка, який засвідчив переконливу перемогу національної збірної України з рахунком 2:1, у фан-зоні вирував неймовірно святковий настрій. Тисячі вболівальників скандували «Україна», співали футбольні гімни та майоріли жовто-блакитними прапорами, передає Інформаційний центр «Україна-2012».

Загалом фанати мирно святкували вдалий старт української збірної, обійшлося без сутичок. За інформацією штабу з безпеки фан-зони та правоохоронних органів, за добу не було зафіксовано жодних серйозних порушень – посилені заходи з безпеки дозволили уберегти спокій вболівальників.

Усю ніч фан-зону прибирали клінінгові служби, з території фан-зони вивезли 150 кубічних метрів сміття. Свіжа, чиста і причепурена сьогодні фан-зона готова знову прийняти уболівальників. Також комунальні служби міста ретельно прибрали півтора-кілометрову зону навколо НСК «Олімпійський» та центральну частину Києва.

З кожним наступним днем євротурніру фан-зона міста Києва збирає все більше вболівальників. Вдале розташування – у самому центрі міста, де сконцентровані візитівки столиці, комфортна атмосфера, безліч розваг на будь-який смак і вік, величезні екрани, що транслюють усі матчі, можливість поспілкуватися з новими людьми – щодня приваблює тисячі нових відвідувачів.