ОБ’ЄКТИВ. Телеканал «Україна» готує документальний фільм «Один день Євро» і вже оголосив про кастинги на участь у ньому. 

 Як повідомляє прес-служба «України», учасники зніматимуть на відео день вирішального матчу чемпіонату Європи з футболу.

— «Один день Євро», розроблений за оригінальною ідеєю каналу «Україна», розширить нашу лінійку документальних проектів. Цей формат абсолютно новий для телебачення. Ми покажемо історії з життя звичайних українців і їхні емоції під час Євро-2012. Уся країна побачить цей день очима героїв фільму: комусь пощастить потрапити на трибуни стадіону, а хтось вирішить дивитися гру в теплій компанії друзів. Найяскравіші моменти увійдуть в остаточну версію фільму. Цей проект дає шанс футбольним уболівальникам здійснити свою мрію і стати причетними до Євро-2012, — розповідає директор департаменту інформаційного мовлення Ігор Золотаревський.

Узяти участь у кастингах може кожен незалежно від професії, віку, статі. Для цього потрібно записати двохвилинну відеовізитівку, в якій розповісти про себе, захоплення футболом і плани на перегляд головного матчу української збірної. Потім за допомогою голосування буде визначено переможців, які стануть співавторами документального фільму «Один день Євро» і отримають у подарунок цифрову камеру.

Нагадаємо, що канал «Україна» — один з офіційних бродкастерів Євро-2012. В ефірі каналу буде показано 15 матчів, до яких увійдуть усі ігри відбіркового туру за участю української збірної.