ФУТБОЛ. Півзахисник київського «Динамо» Денис Гармаш, який отримав триматчеву дискваліфікацію за образливий жест під час матчу з «Шахтарем», розповів, чому підняв руку, передає ТСН з посиланням на Спорт-Експрес в Україні.

«Перш за все, хочу сказати: безумовно, вважаю, що неправильно вчинив. Однак хочу наголосити, що ні в якому разі не хотів образити шанувальників «Шахтаря».

Фанати донецького клубу відчайдушно і пристрасно вболівали за свою команду так само, як і динамівські вболівальники підтримували нас. Але в цей вечір на стадіоні опинилася група людей, які з першої хвилини провокували мене всіма можливими способами і при кожній можливості.

Наприклад, після того, як ми забили м'яч і побігли вітати автора гола Андрія Ярмоленка, я в черговий раз почув нецензурну лайку на свою адресу і побачив непристойні жести. Тоді вдалося стриматися, але під завісу матчу нерви були на межі, і я не зміг упоратися з емоціями», – поділився Денис.

За словами динамівця, йому важко визначити, чому ображали саме його.

«Не думаю, що вони прийшли на стадіон для того, щоб ображати Гармаша, але більшу частину матчу, на жаль, займалися саме цим.

Чому саме мене? Важко сказати. Може, в їх пам'яті засів інцидент з арбітром Юрієм Ваксом, але ж, зрештою, тоді мене виправдали», – додав Гармаш.