ОБНАДІЙЛИВА ПЕРСПЕКТИВА. Прем'єр-міністр Микола Азаров пообіцяв держзамовлення на продукцію, яку виробляє ПАТ «Харківський тракторний завод імені Серго Орджонікідзе». Про це він заявив під час робочої поїздки до Харківської області.

Зокрема, Микола Азаров пообіцяв держзамовлення на виробництво сільськогосподарської та військової техніки, а також техніки для будівництва автодоріг.  «Нам необхідна техніка для нашого сільського господарства, добре, що ви робите дорожню техніку, тому що ми у великому об’ємі будуємо дороги, і армію потрібно переоснащувати, тому що у нас старі бронетранспортери. Тобто, замовлення у вашого підприємства будуть, а будуть замовлення – буде і робота, і перспектива», - сказав Микола Азаров.

При цьому він підкреслив, що Уряд підтримуватиме й інші вітчизняні підприємства машинобудівного комплексу.

Зокрема, Глава Уряду зазначив, що звернути увагу на продукцію, яку виробляє Харківський тракторний завод, мають Міністерство оборони та Укравтодор.

За словами Миколи Азарова, в Україні є потреба у сучасній техніці, яку потрібно купувати  на вітчизняних заводах, оскільки завдяки цьому створюватимуться нові робочі місця, зростатиме виробництво та підвищуватиметься заробітна плата.

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ