ПРОГНОЗ. Досить тепла погода без опадів зберігатиметься у більшості областей України до кінця листопада. Про це під час брифінгу повідомив заступник директора Українського гідрометеорологічного центру МНС Анатолій Прокопенко.

«До кінця листопада в Україні спостерігатимуться тумани, часом випадатимуть дощі. Температура залишатиметься досить високою як для цього періоду. Пік підвищення температури ми очікуємо на 30 листопада», — сказав синоптик.

За прогнозом Укргідрометцентру, 28—29 листопада температура вночі коливатиметься від  0 до 5 градусів тепла, вдень —  від 4 до 9  градусів вище нуля. В ці дні незначні опади очікуються на півночі Лівобережжя та у Карпатському регіоні. 30 листопада часом дощ, у західних областях із мокрим снігом. Температура повітря вночі становитиме  4—9 градусів тепла, вдень —  від 9 до 15 градусів вище нуля, повідомляє Укрінформ.

А ось 2—6 грудня очікується значне похолодання: вночі від 2 до 8 градусів морозу, місцями  до -10... -12. Вдень - 0... -6.  По всій території України розпочнуться дощі з поступовим переходом у сніг.