ТАНЕ В РОТІ. «Гарно, але мало!», — поділилася враженнями від перегляду виставкової експозиції першого столичного свята «Київ — місто шоколаду»  мама маленького Максимка, який саме дожовував бонусного зайчика. Справді,  всім відомо, що діти, зазвичай, шоколад не розсмоктують, а жують. Найменше переймаючись тим, що масло какао й так тане при температурі 36,1 градуса за Цельсієм, яка максимально наближена до  температури людського тіла.

Який солодкий цей дім... Фото Олександра ЛЕПЕТУХИ

Фахівці ж переконані, що фактура шоколаду дає змогу  перетворити його на будинки, скульптури, квіти, прикраси. Саме такі роботи й представлені в Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім». А під час арт-презентації «Шоколад як мистецтво» майстри творять  свої шедеври  прямо на ваших очах.

Організатори  подбали й про особливі сюрпризи кожному відвідувачеві —  солодкий подарунок з шоколадного фонтана.

Звісно, заплативши за вхід певну суму, відвідувачі сподівалися побачити й посмакувати якомога більше, бо, як відомо, шоколаду забагато не буває.