Матчами вівторка стартував третій тур групового турніру Ліги чемпіонів.

«Барселона» без особливого галасу у Білорусі здолала БАТЕ 2:0, дублем відзначився Ракітіч.

А от у Леверкузені цього вечора було гаряче: «Баєр» та «Рома» на двох настріляли 8 голів, розділивши їх порівну між собою. Таким чином римляни залишилися на останній сходинці групи Е, лідер – «Барселона».

Тим часом повстав із мертвих лондонський «Арсенал», здолавши мюнхенську «Баварію» 2:0. Голи на свій рахунок записали Жиру та Озіл, останній – вже у компенсований час. В іншому поєдинку групи F «Олімпіакос» здобув три очки у Загребі, взявши гору над місцевим «Динамо» 1:0. Уболівальники «канонірів» можуть перевести подих – вони вже не на останньому місці турнірної таблиці.

А от «Динамо» київське вдома, у рівному поєдинку, розійшлося нульовою нічиєю із «Челсі». Цим відразу скористався «Порту», що, заткнувши за пояс «Маккабі» 2:0, став одноосібним лідером квартету G. «Дракони» відтепер на два очки випереджаючи киян та на три – лондонців.

У групі під літерою H пітерський «Зеніт» вдома не залишив шансів «Ліону» 3:1, а «Валенсія» переграла 2:1 «Гент». Причому усі три голи у цьому матчі забили бельгійці, просто двічі – у власні ворота. «Зеніт», взявши дев’ять очок із дев’яти можливих, очолює квартет, а «Ліон» та «Гент» вже обживаються у підвалинах турнірної таблиці. 

Euronews