РУХ. 26 лютого відбувся зрив графіку руху поїзда №153 сполученням Донецьк-Київ. Про це УНН повідомили в прес-службі Міністерства інфраструктури України.

Поїзд відправився зі ст. Донецьк за розкладом о 16 год. 50 хв. Після висадки-посадки пасажирів по ст. Костянтинівка о 17 год. 36 хв. поїзд втратив можливість самостійно рухатись. За допомогою допоміжних електровозів поїзд прибув на ст. Кегечівка, де на пасажирів чекав резервний склад HYUNDAI Rotem, який і доправив пасажирів до кінцевої станції Київ-Пасажирський о 05 год. 20 хв. Загальна затримка по прибуттю на кінцеву станцію склала 5 год. 45 хв.

За попередніми даними причиною несправності поїзда стало механічне пошкодження кабелю управління між вагонами електропоїзда. Причина виникнення пошкодження вивчається спеціально створеною комісією за участю компетентних фахівців.

Під час вимушеної зупинки були забезпечені комфортні та безпечні умови перебування для всіх пасажирів, які прямували даним поїздом. Системи опалення, освітлення, а також туалетні кімнати працювали у штатному режимі.

Державне підприємство «Українська залізнична швидкісна компанія» принесла свої вибачення пасажирам за спричинені незручності.