ПРЕСТИЖНІ АВТО. Відоме німецьке видання Auto Bild традиційно провело опитування серед своїх учасників, метою якого було визначення найкрасивішого автомобіля 2012 року. На першому місці – «спортивна конячка» з Маранелло - Ferrari F12 Berlinetta, прем'єра якої відбулася цього року на автосалоні у Женеві.

Про це повідомляє сайт Transmissia.net.

 

 

«Друге місце отримало не менш гідне BMW Zagato Coupe, складене на базі серійної моделі BMW Z4, і було представлено широкій публіці у травні цього року.

Ну і трійку лідерів замикає спортивна автомобільна допомога Porsche 911 - сьоме покоління німецького спорткара, оснащеного 12-а різними моторами», - відзначає видання.

Що стосується седанів, універсалів та хетчбеків - то найкращим було визнано Citroen DS5, який, до речі, має такий самий титул і в Україні, і, на думку Top Gear - це найкращий сімейний автомобіль року.

Сегмент SUV очолила Mazda CX-5 - компактний кросовер японського виробництва, представлений у 2011 році. А в серійне виробництво машина надійшла у 2012 році.

В опитуванні брали участь близько 200 тисяч учасників, які допомогли редакції журналу визначити володаря премії «Auto Bild Design Award», а також назвати найкращі автомобілі у різних класах.