АКЦІЯ. Днями в Чернігові відбулася благодійна акція «Міліцейська крапля крові». У заході брали участь усі структурні підрозділи УМВС, зокрема, працівники патрульної служби, дільничні інспектори, інспектори ДАІ, оперативні співробітники міського відділу внутрішніх справ та багато інших. Також не оминули цю благодійну акцію і жінки в погонах.

Тож медичні заклади Чернігівщини отримали відразу понад 85 літрів життєво важливої рідини від 250 співробітників міліції. За словами заступника головного лікаря Чернігівської обласної станції переливання крові Андрія Коржа препарати крові потрібні кожного дня. Для багатьох хворих це - єдина надія на порятунок.

Благодійна акція під назвою «Міліцейська крапля крові» проводиться в обласному Управлінні МВС вчетверте. А відтак, і з одержаними грошима, по 13 гривень кожному, донори вчинили традиційно - поклали до спеціально виготовленої скриньки. Весь її вміст буде передано до одного з інтернатних закладів області, – повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Чернігівській області.