СОЛОДКИЙ ЛІКАР. Продукт, який підвищує імунітет, заряджає енергією і дозволяє легше переносити стресові ситуації – мед, про цілющі властивості якого відомо з давніх часів, на думку фахівців, продукт незамінний у період сезонних змін.

Звичайно, вживати мед можна (і потрібно, при відсутності на нього алергічних реакцій) цілий рік, однак саме на початку осені він набуває особливо важливого значення.

Насамперед, у здатності підвищувати імунітет. Щоденне вживання однієї чайної ложки меду не може замінити жоден вітамінний комплекс, сприяючи ефективній профілактиці грипу і респіраторних захворювань.

Для тих же, хто страждає ще й «сезонними депресіями», мед взагалі просто необхідний. По-перше, тому що він володіє заспокійливою властивістю. Звичка випивати ввечері чай (або молоко) з медом поліпшить ваш сон, підвищить опір організму до агресивного впливу навколишнього середовища і допоможе ефективно боротися зі стресом.

А по-друге, мед має ще одну властивість – заряджати енергією. Для цього його треба пити з ранку, в розбавленому водою вигляді. Таке поєднання діє краще будь-яких енергетичних напоїв – не шкодить серцево-судинній системі і, наповнюючи організм глюкозою, живить клітини головного мозку і покращує кровообіг.

Додавши у свій раціон зовсім небагато меду, ви зможете не тільки пережити осінь без застуди, а й підвищити свій життєвий тонус, не завдаючи організму ніякої шкоди!

NEWS ONE