КОНКУРС НА ОГОРОЖІ. Кілька років тому міська влада виділила для шанувальників графіті величезну залізобетонну конструкцію на вулиці Вояків дивізії «Галичина», що в центральній частині міста. Цю стіну-огорожу, звісно, розмалювали. Зараз її зафарбують, аби звільнити місце для нових витворів, є вже й учасники конкурсу, який оголосила міська рада.

Упродовж двох місяців триватиме конкурс графіті на тему «Тернопіль — місто майбутнього». Він, за задумом організаторів, має на меті легалізувати цей вид мистецтва в обласному центрі, а також сприяти культурному й естетичному вихованню дітей та молоді, зниженню проявів вандалізму на міських вулицях. Творче змагання відбуватиметься у три етапи. Спочатку його учасники мають надіслати ескізи власних робіт, кращі з них отримають своє живе втілення 1 травня.

Визначатимуть переможців не лише члени оргкомітету конкурсу, а й за допомогою голосування у соціальних мережах та спеціально створених веб-сторінках. Лаври чекають на трьох осіб. Вони першого дня літа отримають медалі та цінні призи.