ЄВРОІНТЕГРАЦІЯ. Європейська інтеграція залишається пріоритетом діяльності уряду. На цьому наголосив Прем’єр-міністр України Микола Азаров під час зустрічі з Надзвичайним та Повноважним Послом Федеративної Республіки Німеччина в Україні Крістофом Вайлем.

«Пріоритетом нашої політики була і залишається європейська інтеграція», - наголосив Микола Азаров. Він підкреслив, що після виборів буде активізовано роботу з підписання стратегічного документа між Україною та Європейським Союзом – Угоди про асоціацію, невід'ємною частиною якої є створення зони вільної торгівлі.

«Сподіваємось, що країни Європейського Союзу, їхні дипломатичні представництва в Україні нададуть необхідне сприяння у підписанні цього глобального документа», - зауважив Прем’єр-міністр.

Микола Азаров акцентував на успішному двосторонньому торговельно-економічному співробітництві між Україною та Німеччиною, зазначивши, що німецький бізнес широко представлений в Україні.  «Цілий ряд німецьких компаній працює в Україні, і достатньо успішно», - сказав він.

Прем’єр-міністр підкреслив, що на сьогодні головне завдання Уряду – утримання  економічної стабільності в країні, створення належних умов для ведення бізнесу, соціального прогресу. 

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ