Яскрава перемога збірної Іспанії у захоплюючій фінальній грі стала справді тріумфальною вершиною всього чемпіонату. Переконаний, що ця футбольна першість запам’ятається красивою і чесною грою, зазначив український Прем’єр.

Вітаю також всі команди, які брали участь у фінальній частині Євро-2012, всіх вболівальників з тим, що свято футболу відбулось і ще довго згадуватиметься прекрасними емоціями, пережитими під час нього.

Вітаю Україну з тим, що ми всі разом — від першого до фінального свистка — забезпечили гідне проведення європейської футбольної першості.

Спортивні змагання такого рівня і такого масштабу, а надто в такій непростій обстановці, наша країна приймала вперше за всю історію незалежної України. Ми продемонстрували всьому світу, що здатні вирішувати найскладніші завдання.

Український уряд провів величезну роботу, щоб всі команди і кожен вболівальник отримали в країні належні умови для чесних змагань, комфорт і безпеку, сповна відчули радість від красивого футболу.

Сьогодні ми впевнено можемо заявити, що і в майбутньому будемо раді і, безумовно, готові приймати у себе різні змагання найвищого міжнародного рівня, висловив переконання керівник українського уряду.