ФУТБОЛ. Головний тренер донецького футбольного клубу «Шахтар» Мірча Луческу залишився задоволений результатом гри з харківським «Металістом», але не другим таймом матчу. 

Про це тренер донеччан заявив на післяматчевій прес-конференції, передає УКРІНФОРМ.

«Складно оцінити таку гру – з нашою повною перевагою в першому таймі. Контролювали хід матчу, створили дуже багато моментів, і здавалося, що поєдинок націлений на категоричний виграш. А в другому таймі «Металіст» включив усе своє бажання і амбіції, став вигравати практично всі єдиноборства в середині поля, відбирав дуже багато м'ячів. Звичайно, я задоволений результатом, але незадоволений другим таймом», – сказав Луческу.

За його словами, харків'яни добре трималися на полі і змогли розкрити лівий фланг «Шахтаря», де проводили небезпечні передачі у штрафний майданчик.

«Якщо ми мали можливості забити ще в ході наших швидких контратак, то харків'яни могли забити після флангових передач у штрафний майданчик, де футболісти «Металіста» достатньо непогано грали головою», – зазначив тренер.

Нагадаємо: 7 жовтня, донецький «Шахтар» в 11-му турі Прем'єр-ліги на виїзді переграв харківський «Металіст» з рахунком 2:0.