ІНІЦІАТИВА. Голова Ради Міністрів Криму Анатолій Могильов особисто за кермом бульдозера зніс ворота, що незаконно перегороджують вхід на громадський пляж у Ялті, передає УКРІНФОРМ з посиланням на  прес-службу кримського уряду.

«Кримчани втомилися від незаконних огорож. Власникові цієї будови дали місяць, щоб звільнити прохід до моря. Він законне рішення проігнорував. Сьогоднішнім заходом ми попереджаємо усіх, хто веде таку діяльність у Криму – усі незаконні огорожі буде демонтовано», – цитує слова Могильова його прес-служба.

А.Могильов підкреслив, що усі спроби незаконно перегородити вхід на громадські пляжі й надалі жорстко припинятимуться відповідно до закону. При цьому, відповідальність нестимуть не лише власники незаконних огорож і шлагбаумів, але і чиновники на місцях, які допустили порушення закону.

«Я глибоко переконаний в тому, що пляжі – це власність громадян України. Буде проведена перевірка законності усіх споруд, які перегороджують прохід на пляжі. У разі невідповідності закону, їх буде демонтовано», – заявив голова Ради міністрів Криму.

Як вже повідомляло агентство, минулого року міністр курортів і туризму АРК Олександр Лієв виїжджав за скаргами відпочивальників на ті пляжі, де перегороджувався шлях до моря, і примушував зносити усі бар'єри.