СПІВПРАЦЯ. Міжнародний валютний фонд (МВФ) задоволений виконанням Національним банком України (НБУ) своїх зобов'язань, повідомляється на веб-сайті Нацбанку.

«Ми віддаємо належне вашим досягненням в межах співпраці. Особливо хочемо зазначити заходи, спрямовані на підтримання цінової стабільності в країні», - цитуються в повідомленні слова керівника місії МВФ в Україні Крістофера Джарвіса.

Згідно з повідомленням, 4 лютого відбулася робоча зустріч керівництва Нацбанку з фахівцями Європейського департаменту МВФ.

«Ми зацікавлені у відновленні та активізації програмної співпраці з МВФ, керівництво якого більшість наших зусиль оцінює позитивно», - сказано в повідомленні з посиланням на голову НБУ Ігоря Соркіна.

Ігор Соркін поінформував фахівців місії МВФ про підсумки роботи за досягнення значного успіху у виконанні домовленостей, визначених Меморандумом про економічну та фінансову політику.

Сторони домовилися під час низки робочих зустрічей докладно обговорити проблеми і завдання, пов'язані з подальшим продовженням співпраці України та МВФ.

Як повідомлялося, місія МВФ прибула в Київ 29 січня. Очікується, що вона працюватиме до 12 лютого.

ICTV