ГРАЦІЇ.  Кращих танцівників виявляли в Ужгороді у змаганнях із  танцювального спорту «Uzhgorod OPEN-2012». Цього разу вони зібрали рекордну кількість спортсменів — 1500 дуетів із 20 країн світу, віком від п’яти років. А змагання відбувалися у 20 категоріях, 30 видах програми протягом 27 годин!

Першого дня розігрували нагороди в латиноамериканській програмі. Серед дорослих перемогли кияни Михайло Білопухов та Анастасія Шипиліна, випередивши співвітчизників із Харкова й Полтави. Вони вже втретє виступали в Ужгороді й саме тут святкували п’ятиріччя свого дуету.

Наступного дня, коли учасники визначали кращих у європейській програмі, на найвищу сходинку піднялися Володимир Лятов і Вероніка Мишко — представники ужгородського клубу «Грація». Їх досить добре знають і в Європі: напередодні вдало виступили на залікових змаганнях першості континенту у Данії (5 місце) та Німеччині (вихід до півфіналу). Тож саме цій парі беззаперечно віддали перевагу судді з 13 країн. Керівники Всеукраїнської федерації танцювального спорту та арбітри відзначили добру організацію «Uzhgorod OPEN-2012», високий спортивний рівень учасників. Загалом призерами змагань в Ужгороді визнані учасники з України, Росії, Румунії, Литви та Австрії. Нашу країну представляли спортсмени з 25 міст, а найбільшу кількість нагород повезли до Києва, Чернівців, Одеси та Львова.