УРЯДОВІ РІШЕННЯ.На виборчих дільницях під час проведення виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року працюватиме система відеоспостереження. Для цього Кабінет Міністрів України ухвалив низку документів.

Так, 8 серпня 2012 року урядовою постановою затверджено технічне завдання та конфігурації створення системи відеоспостереження, які були розроблені та подані Центральною виборчою комісією. Іншим документом Кабінет Міністрів затвердив порядок використання коштів, передбачених в держбюджеті для створення та запровадження системи відеоспостереження на звичайних виборчих дільницях на постійній основі під час виборів народних депутатів України у 2012 році. Також 13 серпня Уряд прийняв рішення про закупівлю товарів, робіт і послуг, необхідних для створення та забезпечення функціонування системи відеоспостереження, відеозапису і трансляції зображення для спостереження за організацією проведення голосування та підрахунку голосів в день виборів (постанови Кабінету Міністрів №№764-766).

20 серпня 2012 року розпорядженням Кабінету Міністрів №583-р постачальником (виконавцем) відповідних товарів, робіт і послуг визначено приватне акціонерне товариство «Сітронікс інформаційні технології Україна».

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ