ІНІЦІАТИВА. Яке розмаїття малюнків маємо на обкладинках учнівських зошитів! Та чи містять вони корисну для дитини інформацію? Керівництво ДАІ Вінниччини проаналізувало ситуацію на цьому ринку та зініціювало виготовлення обкладинок зошитів, які підкажуть школярам, як безпечно долати проїжджу частину й користуватися вело- і мототранспортом. 

«Сучасна дорога перенасичена засобами пересування і небезпечна для тих, хто не знає правил дорожнього руху. Обсяги шкільної програми з предмета ОБЖД недостатні ні за кількістю поданого матеріалу, ні за часом. Тому тематичні зошити заповнять певні прогалини і сприятимуть вихованню й навчанню дітей безпеці дорожнього руху», — зазначив начальник управління ДАІ УМВС в області полковник міліції Павло Солоненко.

Наповнять обкладинки зошитів корисною інформацією, яка прищеплюватиме повагу до правил дорожнього руху, викладачі автошкіл, а надрукує їх редакція газети «ДТП» («Дорога. Транспорт. Пішохід»). Редактор цієї газети Анатолій Шрамко впевнений, що продукція матиме неабиякий попит в учнів. «Робочий зошит завжди під рукою у школяра, і в ньому він знайде відповіді на всі запитання з безпеки дорожнього руху», — зауважив він. До початку нового навчального року корисні зошити надійдуть у  магазини.