ПОЖЕЖА. Цієї ночі у Мукачевому на Закарпатті горіли склади гігієнічних та господарчих товарів. На місці пожежі виявлено труп людини, передає УКРІНФОРМ з посиланням на Державну службу з надзвичайних ситуацій. 

«4 березня о 03:12 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про пожежу в складських приміщеннях на вулиці Ужгородській в Мукачевому. На складах зберігалися товари гігієнічного та господарського призначення, тож через велику кількість паперових виробів вогонь швидко поширився та набув руйнівних масштабів... Під час ліквідації пожежі в побутовій кімнаті було виявлено тіло людини, особа якої та причини загибелі встановлюютьсяЦ, – йдеться у повідомленні.

До гасіння вогню були залучені державні пожежно-рятувальні частини N17, 18, 19 м.Мукачеве, N12 м.Берегова та N9 м.Свалява, а також добровільна пожежна команда с.Дерцен. Загалом на ліквідації пожежі працювало 9 одиниць техніки та 44 рятувальники.

Вогнем пошкоджено крівлю і перекриття площею близько 350 кв. м, а також господарчі й гігієнічні товари, що були на складі.

Причину пожежі та суму матеріальних збитків з'ясовують фахівці.