КОНКУРЕНЦІЯ. Начальник відділу з маркетингу та продукції Nokia Веса Ютіла розповів, що фінська компанія зараз розробляє низку нових надтонких моделей для лінійки PureView, повідомляють іноземні ЗМІ.

За його словами, інженери розглядають різні можливості впровадження високоякісної оптики для майбутніх смартфонів. Крім того, Nokia зараз працює і над створенням камер наступного покоління, завдяки яким можна було б зробити лінійку камерофонів більш тонкою. Правда, наявність 41-мегапіксельної камери в цьому випадку може опинитися під питанням.

Якщо більш тонкий корпус наступних моделей PureView буде створюватися на шкоду мегапікселям, це зовсім не означає, що гаджети не будуть орієнтовані на якість фотографій, запевнила Nokia. За її словами, в цих телефонах будуть використані сенсори з більш високою роздільною здатністю, що в поєднанні з оптикою Carl Zeiss ніяк не позначиться на якості одержуваних знімків. Представники компанії також повідомили, що не виключають можливість появи в лінійці Pure View декількох моделей на платформі Windows Phone. 

УНН