ФУТБОЛ. Головний тренер київського «Динамо» Олег Блохін пояснив, чому Артем Мілевський не має шансів залишитися у «Динамо», передає ТСН з посиланням на Спорт-Експрес в Україні.

– Олеже Володимировичу, ви перевели Артема в дубль, а Ігор Суркіс негайно виставив на трансфер. Що, якщо не секрет, стало краплею, що переповнила чашу терпіння?

– Людина просто не виконувала наші вимоги. Ну, а вирішальним стало запізнення на теоретичне заняття: заїзд на базу в той день був одинадцять, він з'явився лише о другій годині дня. Що це, як не грубе порушення режиму?

– А знаменита історія з приходом Мілевського на ваше представлення команді в банному халаті, виходить, такого враження не справила?

– Чесно кажучи, навіть не звернув на це уваги.

– Про порушення режиму у кожного наставника своє уявлення. Тренера–демократа мало турбує, чим футболісти займаються у вільний від тренувань та зборів час, тоді як тренер–диктатор забороняє гравцям розслаблятися навіть у вихідні...

– За вашою шкалою я, мабуть, демократ. Особистий час на те й особистий, щоб людина проводила його так, як вважає за потрібне. Але якщо потім на тренуваннях гравець не готовий працювати з повною викладкою, я, маючи всі шанси здатися диктатором, виписую штраф.

– Фінансові стягнення на Мілевського не діяли?

– Як тільки я не намагався змінити його погляди на життя. Чотири рази викликав для особистих розмов – але, мабуть, Артем не вважав за потрібне прислухатися до моїх слів.

– Чи допускаєте можливість, що він залишиться в «Динамо»?

– Особисто я – ні.