ФУТБОЛ. У зимове міжсезоння київське «Динамо» чекають істотні кадрові зміни, клуб має намір попрощатися з футболістами, які не відповідають рівню «біло-синіх». 

Про це офіційному сайту fcdynamo.kiev.ua заявив наставник столичної команди Олег Блохін, передає УКРІНФОРМ.

«Я з першого дня сказав, що потрібно терпіти. Те, що зараз відбувається з командою, було прогнозованим. Триває оновлення, яке займає час, швидко воно не проходить. Крім того, ми все ще придивляємося до гравців і команди в цілому. А взимку прийматимемо якісь рішення. Думаю, багато гравців не залишаться в команді під час зимової перерви. Словом, змінюватимемося», – запевнив головний тренер.

За його словами, чекати швидкого «одужання» команди після змін не варто. «Я розумію, що уболівальники чекають, сподіваються, хочуть побачити хорошу гру, але швидко це не робиться», – вважає Блохін.

Він також має намір детальніше вивчити можливості найближчого резерву. «Хочу знати, що відбувається в молодіжній команді, «Динамо-2», U-19, як будується робота, які результати. Як бачите, ми вже думаємо про грудень», – підкреслив «керманич» київського «Динамо».