Лікар-онколог Антон Шкіряк розповів про три продукти, вживання яких небезпечне для життя. Часте виживання їх може спричинити до розвитку ракових пухлин, небезпечних для здоров’я.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Онкологи назвали найперші ознаки раку грудей
Одним із таких продуктів є м'ясо, яке приготували на грилі. Небезпечною є речовини, що з'являються під час горіння дерева, які потрапляють безпосередньо в м'ясо, та здатні спровокувати рак шлунка.
Електронні сигарети теж, як довели дослідження, викликають онкологію, незалежно від того, чи міститься у них смола. Тютюн у будь-якому випадку робить свою погану справу.
У трійку небезпечних продуктів також увійшов цукор. Підвищений його рівень в крові небезпечний важкими наслідками для організму. Часте вживання цукру сприяє розвитку злоякісних пухлин.
Орест ГОРЯНСЬКИЙ
для «Урядового кур’єра»