ЗАЙНЯТІСТЬ. Кременчуцька міська влада збільшила у цьому році фінансування оплачуваних робіт для учнівської та студентської молоді міста. Передбачається, що на виділені кошти вдасться задіяти на громадських роботах 230 підлітків, які за свою працю отримуватимуть 1147 гривень заробітної плати. Для порівняння, влітку 2011 року тут було залучено до таких робіт 200 осіб з числа учнівської та студентської молоді, у 2012-му —220. Про це повідомили в Центрі сприяння сім’ї та молоді Кременчуцького міськвиконкому.

Попрацювати і отримати за це гроші насамперед зможуть молоді люди з незахищених родин, так підлітки підтримають фінансово своїх близьких. Трудитимуться вони у житлово-комунальному господарстві, виконуватимуть роботи з благоустрою, впорядкування та озеленення парків і скверів міста.

— При прийнятті на тимчасову роботу всім їм буде видано трудові книжки й оформлено всі необхідні документи, із збереженням податкової пільги в оплаті праці, — зазначив заступник Кременчуцького міського голови Віталій Малецький.