УТРАТА. Президент Віктор Янукович висловив співчуття у зв’язку зі смертю видатного актора, художнього керівника Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, лауреата Шевченківської премії, Героя України Богдана Ступки.

«Україна понесла непоправну втрату — пішла з життя Людина блискучого таланту, надзвичайної працездатності, високого почуття громадянського обов’язку — Богдан Ступка», — йдеться у співчутті глави держави.

«Завдяки невтомній праці Богдана Сильвестровича наші театр, кіно, культура в цілому піднялися на той рівень, з якого національне мистецтво стало більш близьким і зрозумілим мільйонам людей не лише в нашій країні, а й далеко за її межами», — наголосив Віктор Янукович.

На переконання Президента, героїв Богдана Ступки на сцені і в кіно об’єднувало одне: яскравий характер, глибокоемоційне сприйняття дійсності, здатність по-філософськи ставитися до життя.

«Він не шкодував своїх сил в ім’я служіння усім, хто любить і шанує мистецтво. В свою чергу Україна і світ віддячували Богданові Ступці щирою любов’ю, визнанням здобутків неперевершеного Майстра сцени. Схиляю голову в глибокій скорботі перед світлою пам’яттю Богдана Ступки і висловлюю співчуття рідним і близьким», — передає слова Віктора Януковича прес-служба глави держави.