СПРИЯННЯ. Уряд України готовий і надалі підтримувати соціально важливі іноземні інвестиційні проекти. На цьому наголосив Прем’єр-міністр Микола Азаров під час зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Держави Ізраїль в Україні Реувеном Дінелем.

Посол Ізраїлю повідомив про завершення реалізації масштабного проекту у сфері медицини, який впроваджується повністю за кошти Ізраїлю, — сучасного діагностичного центру у Вінниці. «Це буде найсучасніший центр у галузі медицини, зокрема діагностики в Україні. Проект цілком реалізується за кошти Держави Ізраїль. У кінці червня — на початку липня можна буде приїхати і перерізати стрічку», — повідомив він.

Реувен Дінель зазначив, що цей проект реалізує ізраїльська сторона, починаючи від будівництва інфраструктури і закінчуючи встановленням обладнання та навчанням спеціалістів.  Українські спеціалісти навчатимуться в Ізраїлі за рахунок цієї держави.

Як повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ, Микола Азаров висловив вдячність своєму співрозмовникові за реалізацію медичного проекту у Вінниці. «Якщо і в подальшому Ізраїль реалізовуватиме такі проекти, то з нашого боку сприяння буде максимальним», — підкреслив він.